• 20/05/2024 21:31

Viral Video Surfaces of World’s Tallest Man Meeting World’s Shortest Man in London

ByRorijs Polis

Dec 14, 2023
Viral Video Surfaces of World’s Tallest Man Meeting World’s Shortest Man in London

Sultāns Kosens no Turcijas un Čandra Bahadurs Dangi no Nepālas tiekas pasākumā Londonā 2014. gadā, lai uzņemtu unikālu foto op. Sultāns Kosens ir pasaulē garākais dzīvais cilvēks, kura garums ir 8 pēdas un 3 collas. Viņš kļuva par garāko cilvēku dzīvajā 2009. gadā. No otras puses, Čandra Dangi ir 251 centimetru garš un sver tikai 32 mārciņas, un ir atzīts par pasaulē īsāko cilvēku. Viņi tikās Ginesa rekordu pasākumā Londonā 2014. gadā.

Lai atzīmētu sultāna Kosena 41. dzimšanas dienu 10. decembrī, Ginesa rekordu grāmata kopīgoja vecu abu tikšanās video. Videoklipā abi vīrieši redzami pozējam bildēm un mēģina neveikli paspiest rokas. Šī unikālā tikšanās bija nozīmīgs notikums, ņemot vērā viņu lielās auguma atšķirības.

Sultāns Kosens ir nepilnas slodzes lauksaimnieks, un kopš 2009. gada viņam ir pasaulē garākā dzīvā cilvēka tituls. Viņš ir pietiekami garš, lai sasniegtu basketbola grozu, nelecot, un viņam ir arī rekords par dzīvā cilvēka lielāko roku. Viņa galējais augums ir saistīts ar stāvokli, ko sauc par hipofīzes gigantismu.

Čandra Dangi, kurš bija visīsākais pieaugušais cilvēks, kāds jebkad ir apstiprināts Ginesa rekordu grāmatā, nomira 2015. gadā 75 gadu vecumā. Viņš bija pirmatnējs punduris un pavadīja savu dzīvi attālā Nepālas kalnu ciematā. Kosena kungs atzīmēja, ka viņam un Dangi kungam ir bijušas līdzīgas cīņas visu mūžu. Dangi kunga perspektīvas iegūšana par viņa paša dzīvi Kosena kungam bija neaizmirstama pieredze. Dangi kungs pauda sajūsmu par satikšanos ar garāko cilvēku pasaulē un bija gandarīts par Ginesa rekorda piederību, jo tas viņam ļāva ceļot uz daudzām valstīm un satikt daudzus cilvēkus.

Atbildēt