• 06/07/2024 23:09

Mill Valley junioru tenisa komanda pretendē uz 3. rajona čempionātu

ByRorijs Polis

Jūl 4, 2024
Mill Valley junioru tenisa komanda pretendē uz 3. rajona čempionātu

Mill Valley Little League Juniors komanda nesen pirmo reizi kopš 2013. gada ieguva 3. rajona titulu. Viņiem bija bilance 5:1 un pārspēja pretiniekus ar 61:28. Viņu vienīgais zaudējums tika piedzīvots pret Gallinas Valley komandu, bet viņi atspēlējās ar uzvaru ar 18:5 pret West Marin. Šajā spēlē sešiem dažādiem spēlētājiem bija divi vai vairāk RBI.

Komandas pēdējā spēle bija 10:3 uzvara pret Ross Valley. Reimonds Cao šajā spēlē guva trīs ripas, Aleksandram Radičam braucot pāri. Cao, Radics, Williams, Weir un Niko Rocherolle visi guva pa diviem sitieniem Mill Valley labā.

9-10s District 3 izslēgšanas spēlēs četras labākās komandas iekļuva piektdienas pusfinālā. Vienā spēlē Twin Cities tikās ar Novato South, un Novato South guva uzvaru ar 3:0, pateicoties Ksavjēra Ītona 4,1 bezvārtu piespēles. Novato North arī iekļuva pusfinālā pēc uzvaras pret Tiburonas pussalu ar 11:0.

Beisbola ziņās San Rafael Pacifics Dublinā izcīnīja iespaidīgu uzvaru ar 13:4. Viņi salika septiņu braucienu ceturto maiņu, Džonam Bikosam braucot trīs piegājienos. Aki Baksons šajā spēlē sasniedza savu septīto mājas skrējienu sezonā. Sākuma metējs Ouens Kafe iemeta astoņas ripas, izsitot astoņas sitienus.

Trešdien Pacifics komandai bija paredzēts vēlreiz apspēlēt Leprechauns, pirms ceturtdien savā laukumā tika aizvadīta spēle pret Martinesu.

Atbildēt