• 06/07/2024 23:21

Comarch kļūst par Bridge Alliance tehnoloģiju partneri

ByRorijs Polis

Jūl 4, 2024
Comarch kļūst par Bridge Alliance tehnoloģiju partneri

Comarch nesen ir kļuvis par Bridge Alliance tehnoloģiju partneri — labāko telekomunikāciju operatoru mobilo sakaru aliansi, kas aptver Āzijas Klusā okeāna, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionus. Šī jaunā partnerība ļaus Comarch iedziļināties jaunās sadarbības un inovācijas iespējās ar Bridge Alliance un tās dalībnieku operatoriem, izmantojot Comarch 30 gadu pieredzi nozares risinājumu izstrādē.

Bridge Alliance kalpo kā centrs dalībnieku operatoriem, lai dalītos ar labāko praksi un īstenotu reģionālās iniciatīvas tādās galvenajās jomās kā 5G, CPaaS, Enterprise Mobility, IoT, Group Sourcing, Roaming un Telco API. Ar plašo globālo sasniedzamību Bridge Alliance ir vēlamais partneris uzņēmumu klientiem, kuri vēlas ieviest produktus un pakalpojumus vairākos tirgos.

Uzņēmumam Comarch šī sadarbība stratēģiski saskan ar tās misiju sniegt uzņēmumiem iespējas, izmantojot progresīvus IT risinājumus. Kens Vī, Bridge Alliance alianses partnerības un jauno uzņēmumu vecākais viceprezidents, pauda sajūsmu, sveicot Comarch kā vērtīgu partneri, uzsverot potenciālu, kas veicinātu dalībnieku operatoru izaugsmi un iespējas.

Pawel Workiewicz, Comarch Biznesa attīstības nodaļas APAC&MEA vadītājs, uzskata, ka šī partnerība paver durvis jaunām tehnoloģiskām inovācijām un mērogošanas risinājumiem ārpus robežām. Apvienojot zināšanas un tīklus ar Bridge Alliance, Comarch mērķis ir risināt sarežģītās telekomunikāciju nozares problēmas un uzlabot tās piedāvājumu.

Atbildēt