• 06/07/2024 23:31

Beaumont golfa spēlētāji prasmju uzlabošanai izmanto Toptracer Range tehnoloģiju

ByRorijs Polis

Jūl 4, 2024
Beaumont golfa spēlētāji prasmju uzlabošanai izmanto Toptracer Range tehnoloģiju

Tuvojoties ceturtā jūlija brīvdienu nedēļas nogalei, apsveriet iespēju uzlabot savas šūpoles dažus apļus uz grīna. 5 Under Golf Center ir izklaides vieta, kas piedāvā jaunākās tehnoloģijas golfam un spēlēm. Tā ir pirmā iekārta valstī, kas piedāvā gan Toptracer Range, gan Topgolf Swing Suite tehnoloģiju vienuviet.

Toptracer Range līčos tiek izmantota tehnoloģija, kas izseko dažādus jūsu metiena aspektus, tostarp attālumu, bumbas ātrumu, palaišanas leņķi, augstumu, sānu novirzi, piezemēšanās leņķi un pakāršanās laiku. Šie dati var sniegt vērtīgu ieskatu, lai uzlabotu jūsu veiktspēju kursā. PGA Associate un galvenais mācību profesionālis Džons Džefrijs skaidro, ka šī tehnoloģija ļauj spēlētājiem redzēt savu šūpošanos darbībā un sadalīt to mazākās daļās analīzei un uzlabošanai.

Šīs tehnoloģijas apkopotie dati ļauj tādiem treneriem kā Džefrijs noteikt jomas, kurās ir nepieciešami uzlabojumi, un sniegt personalizētu atgriezenisko saiti. Koncentrējoties uz tādiem aspektiem kā satvēriens, poza, stāja un ķermeņa pagriešana, spēlētāji var strādāt, lai sasniegtu labākus un konsekventākus metienus. Džefrijs uzsver ķermeņa rotācijas nozīmi optimālas šūpošanās mehānikas sasniegšanā, kā rezultātā var palielināties attālums un precizitāte trasē.

5 Under Golf Center piedāvā arī vasaras nometnes tiem, kas vēlas tālāk attīstīt savas prasmes. Apsveriet iespēju reģistrēties kādai no šīm nometnēm, lai uzlabotu savu spēli.

Atbildēt